14 жовтня, мешканці вул. Привокзальної в Івано-Франківську побачили, що біля їхнього будинку у дереві заплутався голуб.

Він бив крилами та курликав про допомогу. Самотужки місцеві не змогли його врятувати. Тому подзвонили в Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Лелеку з Майдана годували сосисками та не віддавали рятувальникам (фото)

"Наші хлопці отримали виклик близько сьомої вечора. Приїхали та за допомогою висувної драбини дуже швидко звільнили птаха. Виявилося, що причиною стали не гілки, а дроти, які були на дереві. І самотужки вибратися птах би не зміг", - про це Знай.ua розповіли рятувальники.

Медичну допомогу голубу надавати не довелося, він полетів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, 30 вересня, ввечері, в Команду порятунку тварин надійшло повідомлення, що на столичному Майдані з'явився лелека. Він не полетів на південь, а залишився в місті.

Прибувши на місце, рятувальники дійсно виявили на майдані обвішаного гаслами і під прапором "Правого сектора" лелеки і групу "агресивно налаштованих представників радикальних партій".

"Ще одну ніч при температурі повітря +7 та годуванні сосисками на Майдані він навряд чи пережив би", - зазначають рятувальники.