Міліція Шевченківського району шукає повариху, яка залишила ресторан без блендера та соковижималки. 46-річна Лариса Граднова забрала їх із собою і більше не прийшла на роботу.

"Жінка перебуває у розшуку за крадіжку. Після зміни у ресторані вона взяла побутову техніку. На слідчі дії не приходила, тому її оголосили в розшук. Раніше вона вже мала проблеми із законом", - кажуть у прес-службі столичної міліції.

Читайте також: У центрі Києва горів ресторан: 30 людей евакуювали (фото)

На безкоштовних сайтах оголошень в інтернеті є резюме Граднової. Вона закінчила кулінарне училище. Пише, що працювала в боулінг-клубі та ресторані "Інтурист". Претендує на зарплатню у 8,5 тис. грн.

В міліції просять всіх, кому щось відомо про місцезнаходження Граднової Лариси Вікторівни, телефонувати за номерами 486-03-06 та 271-97-31.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще