Співробітники Служби безпеки України виявили три схованки із засобами ураження в зоні проведення Антитерористичної операції. Про це повідомляє СБУ.

У Лисичанську в одній із військових частин знайшли 10 протипіхотних мін МОН-50. Правоохоронці продовжили пошуки та виявили решту арсеналу, який був прихований поблизу с. Марківка Луганської області. Звідти вилучили ще дві протипіхотні міни МОН-50, автоматичну зброю, більше 3 кг тротилу, понад три тисяч різнокаліберних набоїв, близько трьох десятків гранат, гранатомети РПГ-7В, РПГ-22, РПГ-26 та дистанційні пульти.

Ще одну схованку з засобами ураження знайшли поблизу с. Первомайське на Донеччині. У схроні були тротилові шашки, електродетонатори, 7 гранат, запали та набої до автомату.

Читайте також: Дві схованки зі зброєю знайшли під Мар'їнкою (фото)

А в районі н.п. Іванград Артемівського району зброю сховали у печері. Окрім гранат у схованці були запали та тротилові шашки, пластина динамічного захисту з вибухівкою, саморобні запалювальні трубки, електродетонатори, а також шматок карти Горлівки та бланк перепустки одного з координаційних центрів з мокрою печаткою.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Правоохоронці продовжують роботу з виявлення прихованої зброї.