Вчора в окупованій Горлівці відкрився нічний клуб "Бермуди".

Як повідомляє Четвертая власть, його власником є ​​місцевий сепаратист, який є членом самопроголошеного органу влади, Юрію Крикуленко.

Видання повідомляє, що він до того ж є кримінальним авторитетом на прізвисько "Бєня".

До відкриття бойовики приурочили виставку хвоста збитого українського штурмовика, на якому зображений національний герб. Його поставили при вході в клуб.

Відкриття закладу знімав російський пропагандистський канал. Під час ефіру відвідувачі клубу заклеїли рекламним плакатом герб України.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Місто довгий час перебувало під владою терориста Ігоря Безлера, який більш відомий на прізвисько "Бєс". Він встановив для місцевих жителів комендантську годину.

Але з нагоди відкриття "Бермуд" відвідувачам клубу дозволили приходити додому пізніше.

Читайте також: Всі керівні посади в Горлівці зайняли росіяни

Нагадаємо, що 29 травня 2014 року терористи збили український вертоліт МІ-8 під Слов'янськом. У результаті весь екіпаж з генералом Кульчицьким загинув.