Фізичний набір анкет в патрульну поліцію Краматорська вже закритий, але подати заявку все ще можна онлайн. Серед числа всіх бажаючих стати поліцейським – 30% дівчата. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив заступник голови фракції БПП Мустафа Найєм.

"Ми дійсно закрили фізичний набір, тобто фізичні анкети, але ми продовжуємо набирати онлайн... У нас достатньо людей, аби відібрати наших 300 патрульних, або більше, тому що зараз ми якраз обговорюємо можливість збільшення кількості людей в екіпажах, тому що місцевість трішки має свою особливість - неподалік від фронту і сама ситуація, яка тут відбувається", - сказав він.

За його словами, серед кандидатів у патрульні Краматорська - 30% дівчат.

Читайте також: Вчителька фізкультури роздряпала обличчя патрульному Львова

"У нас, на мій подив, дуже багато дівчат - 30% дівчат. Це достатньо великий відсоток, зважаючи на те, що це прифронтова зона", - зауважив нардеп.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Найєм додав, що 5 листопада стартує набір до нової поліції Маріуполя. "Ми продовжуємо в Краматорську набір, думаю, ще якийсь час буде набір онлайн, а вже 5 числа буде продовжено ще в одному місті Донецької області - Маріуполі, де почнеться набір, який триватиме три тижні", - зазначив заступник голови фракції БПП.