У Кременчуцькому районі сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На 123 км дороги сполученням "Полтава-Олександрія" зіткнулися легковий автомобіль та вантажівка. В результаті троє людей загинули.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

Аварія сталась сьогодні біля дев'ятої години ранку.

Правоохоронці, згідно з попередньою інформацією, встановили, що водій автомобіля "ВАЗ 2108" зіткнувся із вантажним автомобілем марки DAF з причепом. В результаті ДТП загинули водій легковика та двоє його пасажирів.

Читайте також: Волинський водій вбив двох школярів та втік

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще один пасажир отримав тяжкі травми.

Правоохоронці з'ясовують обставини, які стали причиною трагічної аваріїї.

Вирішується питання про внесення інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей".