Терористи також відводять важке озброєння на Донбасі.

Як повідомляє місія ОБСЄ у своєму традиційному звіті за 19 жовтня, сепаратисти звозять техніку до околиць Маріуполя.

Вчора в районі прифронтового міста зафіксували 27 танків, також повідомляється, що інша військова техніка бойовиків Донбасу рухалася за цим же напрямом.

Раніше свої побоювання з приводу зацікавленості терористів Маріуполем висловлював глава Одеської ОДА Павло Жебрівський.

Він також заявляв, що бойовики самопроголошених "республік" в регіоні звозять важку військову техніку ближче до Маріуполя.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Експерти ОБСЄ повідомляють, що такі дії є грубим порушенням режиму відводу техніки калібром менше 100 мм.

Техніка сепаратистів тепер дислокується в 30 км від Маріуполя, в районі Безіменного розмістили два основних бойових танки, а в 60 км від міста в районі Солнцевого залишили 25 основних бойових танків.

Читайте також: Терористи не відводять танки з Маріупольського напрямку - Жебрівський

Нагадаємо, що ОБСЄ підкреслює виконання українськими військовими правил відводу військової техніки, які прописані в Мінських домовленостях, проте терористи не надали списку місць дислокації відведеної техніки.

Українська розвідка повідомляла, що сепаратисти відводять техніку на таку відстань, яка допоможе повернути в разі необхідності її на місце.