Вчора вночі у Києві стався напад на відому правозахисницю Наталію Аваєву. Вона приймала участь у судових процесах із суддями та чиновниками українського правосуддя.

Жінка повідомляє, що у цей день вона готувалася до судової справи, а потім почула вибух та постріли. За її словами, у зв'язку зі специфікою її роботи вона отримувала погрози останнім часом.

"Коли я стояла біля свого комп'ютера, у вікні фактично на рівні мого обличчя була куля. Стріляли з вулиці", - написала Аваєва Незалежному бюро новин.

"Я сиділа друкувала, спочатку не зрозуміла, що сталося, таке враження, що лопнув товстий стакан, бавовна була", - розповіла правозахисниця про вибух.

За інформацією правоохоронців, автомобіль підірвали за допомогою гранати РГД-5. За цим інцидентом вже порушена кримінальна справа за статтями "теракт" та "посягання на життя".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читайте також: У житловому будинку Кривого рогу вночі прогримів потужний вибух (фото)

Нещодавно стався ще один вибух у Києві. На автозаправці на проспекті Правди вибухнув саморобний пристрій.