Голову територіальної виборчої комісії одного з районів Чернігівської області затримали на хабарі. Про це повідомляє СБУ.

Посадовець користувався тим, що у керівників виборчих штабів деяких політичних сил виникли проблем з набором потрібної кількості офіційних спостерігачів.

Зловмисник допомагав подавати до виборчої комісії заяви про реєстрацію спостерігачів на майбутніх місцевих виборах. Свої "послуги" він оцінював у 5 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали хабарника після одержання хабара у 3 900 гривень від заступника начальника районного штабу однієї з політичних партій.

Читайте також: Тернопільського чиновника спіймали на хабарі у 220 тисяч гривень

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно у Сумах співробітники Служби безпеки України також затримали на хабарі у 76 тисяч гривень колишнього голову Сумської обласної виборчої комісії, якого звільнили з посади лише два тижні тому.