У Лисичанську працівники міліції затримали двох чоловіків, які вчинили збройний напад на СТО. Вчора вночі, 20 жовтня, невідомі у масках та комуфляжному одязі, вдерлися до СТО "Лисичанськ-Авто". Повідомляє прес-служба ГУ МВС у Луганській області

Напавши на 58-річного охоронця, зловмисники завдали йому тілесних ушкоджень. Зі собою нападники забрали телевізор.

Співробітники міліції встановили, що новими власниками "блакитного екрану" стали 20-річний житель Київської області та 49-річний житель Харківської області. Обоє були військовослужбовцями одного з добровольчих батальйонів ЗСУ. Вивезти вкрадене вони намагалися за межі Луганської області на "ВАЗі 21099", але були затримані на блокпосту "Лисичанськ-Артемівськ" .

Читайте також: Підірвали машину та стріляли у вікна відомої столичної правозахисниці (фото)

Під час огляду оперативники вилучили ще цілий збройний арсенал та боеприпаси: чотири магазини до АК-47 та до гвинтівки СГД, полум'ягасник для нічної стрільби до автомату АК-47, два перероблених пістолети, набої калібру 7,62 мм, підствольний гранатомет.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що СБУ обіцяла винагороду в сумі 100 тис. грн. за інформація про напад у вересні на мобільну групу у зоні АТО, внаслідок якого загинуло двоє офіцерів.