У місті Бровари правоохоронці затримали чоловіка, який крав гроші з банкомату. Про це повідомляє УМВС Київської області.

Як з'ясувалося, зловмисник на зворотній частині накладки прикріпив липку стрічку та встановив її на банкомат. Це призвело до залипання банкнот під час видачі, вони не виходили назовні і блокували роботу банкомату. На екрані в цей час відображалась інформація про помилку.

Не отримавши грошей, клієнти вилучали картки і шукали інший банкомат для перевірки балансу та зняття коштів, а зловмисник одразу знімав з пластикової панелі прикріплені гроші.

Читайте також: У кримському університеті підірвали банкомати

Правоохоронці затримали зловмисника та вилучили накладку з банкомату. Крадієм виявився 26-річний киянин. Наразі правоохоронцями встановлюється сума збитків, яку наніс громадянам зловмисник.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує штраф, виправні роботи або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно такого ж "банкоматного" крадія зловили у столиці.