Вже довгий час в окупованому Первомайську Луганської області не стріляють, але житловий фонд міста дотепер в жалюгідному стані.

Місцеві жителі намагаються звернути увагу "нової влади" на насущні проблеми, пише місцевий портал Інформатор.

Так як місто знаходиться неподалік від прифронтовій лінії, інфраструктура і комунікації Первомайська сильно пошкоджені. У багатьох будинках немає води, і відповідно не топлять.

Люди обурюються діями окупаційної влади і вимагають привести комунікації до ладу і дати опалення.

Читайте також: У столиці цілий дім лишився без опаленя через ледачу владу

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що з опаленням на 40- років Перемоги? Буде цього року? Чи дадуть опалення в ясла-садок "Казка"? 12 градусів в групі! Довго ще діткам мерзнути? На зборах говорили про нові труби, допомогу з Росії: труби прорвало, затопило групу, поки дітки спали - що це таке ?! Де ж ці нові труби ?! Чому заздалегідь не готувалися до опалювального сезону і, коли цей сезон, взагалі, настане?! ", - зазначила розлючена місцева мешканка.