На українських контрольних пунктах в'їзду-виїзду на межі з окупованою територією Донецької області в останні тижні спостерігаються великі черги легкових автомобілів. Про це місцеві жителі Донбасу повідомляють в Instagram, передає УНН.

Так, у напрямку Артемівська черги автомобілів розтягаються до трьох кілометрів. Люди повідомляють, що приїжджають зайняти місце в автоколоні з четвертої години ранку. За словами людей, така черга може майже не рухатись.

"Черга почалася ще в самому Артемівську, довжина склала 4 км. Люди стоять по дві доби, злі як собаки, кричать, лаються, б'ють машини і б'ють один одному скло в автомобілях. Ми ж простояли тільки 5 годин, але в окремій черзі для людей з дітьми. Декому доводиться ходити пішки від Артемівська до Відрадного. Це не менше 17 кілометрів", — повідомляють очевидці.

Читайте також: У Росії напали на біженців з Луганська (фото)

Простоювання автомобіля на перетині блокпостів на артемівському напрямку займає в середньому від 6-ти до 12-ти годин.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Аж здригаюсь, коли згадую. 12 годин дороги, замість 40 хвилин. І замість 40 км вийшло 160 км. Дехто ночує в автомобілі", — повідомляють місцеві мешканці.

За словами жителів Донбасу, черги на блокпостах у Донецькій області пов'язані з відсутністю відкритих пунктів пропуску для проїзду транспорту у Луганській області.