У Росії двоє жителів села на полі крали картоплю, яку виростили переселенці з Донбасу, в результаті перепалки зловмисники стріляли по охоронцям поля. Інцендент стався в Липецькій області в районі села Спешневим-Іванівське. Про це пише місцеве видання GOROD48.

Спочатку охоронці спіймали злодіїв, але відпустили. Потім двоє з трьох затриманих повернулися на поле з підмогою і зброєю. Вони почали стріляти і бити охоронців. Одному із сторожів, Андрію Поскребишевим розбили прикладом рушниці обличчя.

Читайте також: Українців в РФ змушують обрати російське громадянство

Як розповів житель Луганська, біженець Андрій Поскрьобишев, ніхто не очікував такого повороту подій, злодіїв відпускали з миром, навіть запропонували допомогти зібрати урожай, тим самим заробити собі на життя.

Як уточнили у виданні, в Данковського райне для для фермерства були виділені поля земляцтву Донбасу.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще