Сьогодні, з 18:00-22:00 рух через центр Вінниці перекриють. Причина - традиційне закриття сезону танців світло-музичного фонтану, яке збирає десятки тисяч вінничан та гостей.

Про це пише Vlasno.

"Трамваї будуть ходити тільки по другому та п'ятому маршруту. Всі тролейбуси будуть об'їжджати центр через київський міст", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Майдан міг би бути іншим - альтернативні макети 2000-х (фото)

Транспорт рухатиметься в об'їзд: по вулиці Театральна, Чорновола, Київська та по Козицького, Г. Успенського, Д. Нечая.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Припаркувати власне авто можна буде по вулиці Нансена, Г. Успенського, Б. Хмельницького, І. Бевза та по вулиці Київській, навпроти Центрального автовокзалу.

Довідка. Фонтан Roshen побудований в руслі річки Південний Буг поблизу острова Кемпа (Фестивальний) у Вінниці. Це - найбільший в Україні і у Європі плавучий фонтан.

За оцінками експертів, він ходить в десятку кращих і найбільш видовищних фонтанів. Його унікальність полягає в "зимуючій технології", яка дозволяє опустити конструкцію під воду.