Правоохоронці у Херсонській області вилучили під час обшуку близько шести кг сушеної та понад одного кг подрібненої та готової до вживання коноплі. На чорному ринку ціна на цю партію наркотиків складає 240 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Херсонській області.

Міліціонери отримали інформацію, що 40-річний житель села Комишани вирощує та продає коноплю. Під час перевірки ця інформація підтвердилася.

В будинку зловмисника оперативники під час обшуку знайшли сушену коноплю. Він ховав її у шухлядах під ліжком, а також під столом.

Готова до продажу конопля була розкладена на столі. На кухні у наркоторговця міліціонери знайшли "бульбулятор" та каннабіс, що він приготував для себе.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Чоловік пояснив, що вирощував наркотичні рослини для власного вживання.

Читайте також: Житель Запоріжжя побудував опалювальну теплицю для коноплі (фото)

Міліціонери вилучили коноплю та направили на дослідження.

За даним правопорушенням відкрите кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.