Водій Chevrolet Captiva спровокував аварію на дорозі в Печерському районі Києва. Це спричинило конфлікт з жінкою, яка перебувала за кермом іншого автомобіля.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Під час зіткнення водій російської знімальної групи кілька разів ударив потерпілу в обличчя, після чого російські журналісти з місця події втекли. На підставі заяви постраждалої органи МВС за даним фактом відкрили кримінальне провадження", - розповів очевидець.

Правоохоронці повідомили, що автомобіль Chevrolet Captiva зареєстрований на представництво ВАТ "Перший канал" у Києві.

У київському корпункті "Першого каналу" розповіли, що їх водій, позаштатний співробітник, громадянин України, їхав по головній дорозі, аварійну ситуацію створив інший водій, виїжджаючи з другорядної дороги. Після цього, за словами водія, він "пред'явив претензії автомобілісту через відкрите вікно" і продовжив рух.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Києві поліцейські затримали п'яних міліціонерів за кермом

Нагадаємо, нещодавно в Києві водій маршрутки вибив око водієві автобуса. Між чоловіками виник конфлікт з приводу роботи на маршруті.