У Сумах побили бійця АТО, який виступав на підтримку Сумської єпархії Української православної церкви.

Про це повідомляє прес-служба УПЦ.

"У ніч на 23 жовтня в Сумах був побитий учасник Антитерористичної операції на Сході України Євген Скоробогатський", — йдеться в повідомленні.

"Євгеній Скоробогатський — людина досить відома у Сумах. Коли його підрозділ "голим" відправляли в зону АТО, вони звернулися за допомогою в Сумську єпархію. Ми зібрали кошти і допомогли їм з бронежилетами, одягом, продуктами та іншим. Потім наші священики їздили духовно опікувати бійців цього підрозділу в зону конфлікту.

Євген завжди і скрізь підкреслював, що Українська Православна Церква є єдиною канонічною Православною Церквою в Україні, яка активно допомагає його підрозділу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В одній з недавніх програм на місцевому телебаченні він вкотре висловився на підтримку Сумської єпархії. Не беруся стверджувати, що сьогоднішній напад на Євгена пов'язаний з його церковними поглядами, але виключати цього не можна, з урахуванням того, що напередодні був побитий співробітник нашого єпархіального управління", — зазначив архієпископ Сумський і Охтирський Євлогій.

Читайте також: 85-річна волонтерка всі свої гроші витрачає на воїнів (фото)

Нагадаємо, що 22 жовтня у Сумах арештували військовослужбовця Нацгвардії, який побив охоронця Спасо-Преображенського собору.