Співробітники Служби безпеки України разом з прокуратурою затримали у Запоріжжі мешканця міста. Зловмисник намагався налагодити у регіоні канал збуту зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Чоловік був засновником магазину, який спеціалізується на торгівлі мисливською зброєю. Він шукав серед своїх покупців тих, які бажали б нелегально придбати зброю та боєприпаси. Правоохоронці затримали торгівця "на гарячому". Він намагався продати пістолет Макарова та пістолет-кулемет іноземного виробництва. Разом з цим, чоловік хотів реалізувати 200 набоїв до кожної зброї та 850 набоїв калібру 7,62 мм.

Читайте також: На Хмельниччині божевільний вдарив ножем співробітника СБУ

Співробітники спецслужби також задокументували те, що чоловік продав ще майже тисячу набоїв різного калібру.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

За даним правопорушення відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, або вибуховим речовинами".

Тривають оперативно-слідчі дії, які мають встановити походження зброї та боєприпасів.