У Краматорську, який знаходиться під контролем української влади, місцеві газети публікують програму російського телебачення.

Про це написав журналіст Олексій Мацука у Facebook.

"Програми передач нашого "Громадського ТБ Донбас" краматорські газети не публікують. Зате на всю смугу публікують програми російських каналів. Донбас-реалії, так би мовити, в газеті "Східний проект". Ні війна, ні смерті донеччан, ні окупація нічому так і не навчили ці газети. Чекаємо, коли на окупованих територіях буде опублікована програма передач УТ-1", - написав журналіст.

Читайте також: Водій російського "Першого каналу" побив жінку в Києві

Як повідомлялося раніше, пропаганда РФ зменшила оберти. По російському телебаченню більше не закликають вбивати українців у зв'язку з війною Росії в Сирії і те, що сил на два фронти у Москви вже не вистачає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, три найбільших телехолдинги РФ виявилися збитковими за підсумками 2014 року.