Лорд Річард Балф, який прибув до України спостерігати за проведенням виборів, став жертвою грабіжників у Дніпропетровську. У представника британського парламенту вкрали гроші та особисті речі.

Про це повідомляє ВВС.

Балф прямував до Дніпропетровська із Києва на літаку. Він перебуває у складі міжнародної місії спостереження за місцевими виборами.

"Свій багаж я здав в аеропорту Києва. Отримавши його в Дніпропетровському аеропорту, виявив, що вкрадено гроші та речі. Такого не трапляється у європейських країнах, в яких все організовано. Якби таке трапилося у Великобританії, винуватого відразу б звільнили, і так би вчинили у більшості європейських країн", - розповів лорд Балф, прибувши до місця призначення.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальну справу та розпочали необхідні слідчі дії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Місія ОБСЄ відкриє новий офіс у Горлівці

Ще до початку виборів у деяких містах Україна виявлені порушення. Зокрема, у Маріуполі виявили розірвану пачку бюлетенів, а у деяких містах все ще триває заборонена агітація.