В селищі Біла Криниця Житомирської області виборцям замість чотирьох бюлетенів дали три. Громадяни не можуть проголосувати за депутатів до обласної ради. Про це повідомили в прес-службі Комітету виборців України.

"Члени ДВК не можуть пояснити, чому в них відсутній четвертий бюлетень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, станом на 14:00 на Житомирщині проголосувало 272 тис. 761 людей, що становить 27,75% виборців.

Тим часом, в місті Енергодар Запорізької області спостерігачі громадянської мережі "Опора" на двох дільницях виявили, що кількість бюлетенів перевищує вказану в протоколі.

"25 жовтня під час підрахунку бюлетенів на ДВК №230698 виявили невідповідність підрахованої кількості виборчих бюлетенів кількості, зазначеній у витягу з протоколу ТВК про передачу виборчих бюлетенів. Різниця становила 50 бюлетенів. Членами ДВК було вирішено додати їх до раніше перерахованих. Таким чином загальна кількість бюлетенів становить 415 шт.", - повідомили в оранізації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Вибори в Сватовому визнані недійсними

Аналогічна ситуація склалося на ДВК №230709. Там кількість таких бюлетенів склала 21 екземпляр.

У Запоріжжі також спостерігаються подібні метаморфози. Так у ДВК №230902 не вистачає 50 бюлетенів від заявлених, а на дільницях №230988, 230989 не погашено бюлетені, які були передруковано по виборах мера м. Запоріжжя.