Територіальна виборча комісія в місті Сватове Луганської області визнала вибори до міської ради недійсними через помилки, які були допущені при виготовленні виборчих бюлетенів. Про це повідомляє громадянська мережа "ОПОРА".

Відповідне рішення було прийнято у неділю о 15:00. Сватівська міська виборча комісія встановила, що помилки при друку бюлетенів були зроблені з вини членів місцевої виборчої комісії.

Також наголошується, що на виборчих дільницях міста триває голосування, під час якого виборцям видають, у тому числі і бюлетені на виборах до Сватівської міської ради.

Читайте також: Вибори в Маріуполі і Красноармійську можуть пройти 15 листопада - Жебрівський

У свою чергу Комітет виборців України заявив про фактичний зрив місцевих виборів у місті Сватове.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука констатував низку явку виборців у луганських селах. За його словами, середня явка по Луганській області склала 11%.