На виборчих дільницях житлового масиву Придніпровська у Дніпропетровську помітили людей у ​​камуфляжі.

Як повідомляє Днепропетровская панорама, вони представляються співробітниками військкомату і роздають незаконні повістки.

Місцеві жителі розповіли, що люди з "військкомату" відійшли від виборчих дільниць в той, момент, коли до них під'їхала міліція.

Чоловіки в камуфляжі відмовилися відповідати на запитання журналістів.

Видання повідомляє, що місцеві ЗМІ попереджали, що члени "Опозиційного блоку" готують провокації з використанням військкоматів і спекуляцією на темі призову в армію для війни на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після такого повідомлення напередодні виборів члени Дніпропетровського обласного військового комісаріату заявили, що в області не проходить мобілізація, тому видача повісток неможлива.

Заступник начальника Дніпропетровського обласного військового комісаріату Сергій Полуциган заявив, що такий механізм використовують для зменшення явки виборців.

Він підкреслив, що регіон знаходиться в безпосередній близькості до Донецької області та людей дуже легко залякати темою війни.

Читайте також: У Миколаєві зіпсували 300 бюлетенів, а в Херсоні понад три тисячі - без печаток

Нагадаємо, що сьогодні вибори не відбулися у Маріуполі.