Прокуратура Львівської області підозрює посадовця, який затверджував висновок державної експертизи щодо проекту будівництва стадіону по вулиці Стрийській - Кільцевій дорозі у Львові, у службовому недбальстві.

"За процесуального керівництва прокуратури Львівської області складено повідомлення про підозру директору Філії Державного підприємства "Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи" у Львівській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України", - сказано у повідомленні прокуратури.

Читайте також: Керівництво "Арени-Львів" веде переговори з "Шахтарем" про продовження контракту

Правоохоронці встановили, що через неналежне виконання службових обов'язків вказаний чиновник затвердив позитивний комплексний висновок державної експертизи по проекту будівництва "Арени Львів" в рамках проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

В результаті проектній організації перерахували понад 27 мільйоні гривень, а бюджет Львова зазнав збитків у особливо великих розмірах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За даними прокуратури, зараз посадовець перебуває на лікуванні в одному із львівських медичних закладів, тому письмове повідомлення про підозру йому поки не вручили.