Директор львівського стадіону "Арена-Львів" Денис Ринський розповів, що за його інформацією донецький футбольний клуб "Шахтар" планує і далі проводити свої домашні матчі в Львові.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Керівник стадіону зазначив, що в даний момент ведуться переговори з керівництвом "гірників" щодо продовження договору про оренду стадіону. Планується продовжити його ще на один рік.

Незважаючи на повідомлення, за його словами, про переїзд "Шахтаря" в Одесу, Суми, Тернопіль, у нього поки немає офіційної інформації, що донецький клуб покине "Арену-Львів".

Директор стадіону також спростував інформацію, що однією з причин переїзду "Шахтаря" є недоброзичливе ставлення львівських уболівальників по відношенню до донецької команди.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Запорізький "Металург" існуватиме далі: клуб виплатив зарплату гравцям

"Не думаю, що це масові явища - настрої проти "Шахтаря", - сказав він.

Клуб, за його словами, має хороші шанси завоювати, як мінімум, третє місце в групі Ліги чемпіонів та грати в єврокубкових матчах ще й навесні.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" отримав пропозицію переїхати до Тернополя на постійній основі.

До цього донецький клуб повідомляв, що готовий зробити остаточний вибір на користь Одеси замість Львова.