У Чернігівській області чоловік застрелив свого знайомого та викинув його тіло у річку. Про це повідомляє обласне управління МВС.

У річці Удай труп чоловіка знайшли ще 22 жовтня. Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявися 35-річний житель приміського села. Виявлені на трупі тілесні ушкодження свідчили про те, що потерпілого застрелили з вогнепальної зброї.

Під час розслідування вбивства підозра впала на 37-річного прилучанина. Ряд встановлених фактів вказував на те, що саме цей чоловік вчинив злочин.

Коли правоохоронці навідалися до нього, підозрюваний був спантеличений і під тиском неспростовних доказів зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення.

Читайте також: Жителя Рівненщини знайшли мертвим зі зв'язаними руками (фото)

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Слідчі встановили, що під час спільного вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в результаті якої зловмисник вистрілив опоненту в потилицю з рушниці. Після цього він перевіз тіло до річки та скинув його з мосту.

Вбивцю затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання Прилуцького міськвідділу УМВС. Тепер йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення.