26 жовтня близько 23:45, на Окружній у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода із участю патрульної поліцейської машини.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"Поруч із місцем розвороту зіткнулись вантажівка та легкове авто. Зіткнення було дотичним, тож ніхто не постраждав. На місце викликали патруль", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Хмельниччині автомобіль зіткнувся із вантажівкою: помер водій (фото)

Поліцейські встановили конуси та ввімкнули сині маячки. Проте, вже за кілька хвилин у задню ліву сторону патрульної машини на швидкості в'їхав Ford.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Від удару, авто поліції проїхало кілька метрів вперед та врізалось у вантажівку Renault, яка стояла попереду і чекала оформлення аварії.

Ford розвернуло поперек дороги, водій якого постраждав у аварії, бо не пристібнув паски безпеки: він зламав кермо і вибив головою лобове скло.

Медичні працівники негайно прибули на місце та надали йому першу допомогу. Чоловік від стаціонарного лікування відмовився.

Після подій, на місце прибув додатковий патруль, щоб оформити аварію. Потерпілий та винуватець аварії розповів правоохоронцям, що невчасно відволікся від керування. Драгер не показав наявність алкоголю в його крові.