На Житомирщині наразі триває бойова підготовка особового складу артилерійських підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ на загальновійськовому полігоні ВДВ.

Про це повідомляє місцевий сайт 1ZT.

Воїни-десантники гаубичної самохідно-артилерійської батареї проводять тактичні навчання із бойовими стрільбами. На них відпрацьовують практичні вправи з вогневої підтримки аеромобільних підрозділів.

У складі батареї військовослужбовці з 6-ї хвилі мобілізації, але їх продовжують навчати та передають бойовий досвід офіцери та військовослужбовці служби за контрактом, що пройшли школу АТО.

На іншій навчальній ділянці мінометна батарея бригади вдосконалює бойові навички у складі відділень. На цей раз темами занять стали "Мінометна батарея в наступі" та "Мінометна батарея під час рейду".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: На Миколаївщині у стрільбі змагаються танкісти, піхота та артилерія (фото)

Командир підрозділу зазначив, щоденна інтенсивна бойова підготовка триває.

Та підкреслює, від сумлінної роботи артилерії залежить життя бойових побратимів, навчатися і діяти потрібно рішуче та завзято.