У районі н.п.Гладосове Донецької області терористи прицільно обстріляли передові позиції сил АТО. Про це координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, вогонь відкривали зі стрілецької зброї і станкових автоматичних гранатометів.

Тимчук також повідомив, що бойовики ведуть розвідку переднього краю і тактичних тилів українських військ, здійснюють інженерне обладнання своїх позицій і мінують місцевості - як на передньому краї, так і в другому ешелоні.

У районі Донецького аеропорту, південніше н.п.Піски, на нейтральній смузі також зафіксували піхотний підрозділ бойовиків, який, розбившись на кілька груп, переміщався уздовж передових позицій сил АТО і вів спостереження. Під час відходу терористи обстріляли зі стрілецької зброї передові позиції українських військ.

Читайте також: Сапери розміновують лінії електропередач на Донбасі

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією Тимчука, в районі Мар'їнки і південніше Попасної також працювали снайпери супротивника.

"Зафіксовано до 10 прицільних пострілів по позиціях сил АТО з великої відстані із застосуванням спецбоєприпасів", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в Донецькій області почали відведення артилерії калібром менше 100 мм.