Оперативники підрозділу Державної прикордонної служби України разом з іншими правоохоронними органами продовжують викривати канали незаконного переміщення осіб через державний кордон в рамках операції "Кордон-2015".

Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

Таким чином, вчора в столиці затримали 16 незаконних мігрантів, які є вихідцями з південно-східної Азії.

Троє з них є громадянами Бангладеша, п'ятеро – Індії, ще восьмеро – Пакистану. Іноземців затримали в одному з хостелів в Дарницькому районі.

Встановлено, що їх в подальшому планували незаконно переправити до країн ЄС через західну ділянку кордону. Наразі триває процес встановлення організаторів переправлення мігрантів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Прикордонники не пустили в Україну понад вісім тисяч росіян

Нагадаємо, що інших "мандрівників" нещодавно зупинили на Закарпатті співробітники Чопського прикордонного загону. Про появу невідомих осіб правоохоронців попередили місцеві жителі.

Невдовзі на ділянці відділу "Ужгород" неподалік кордону затримали 2 громадян Туреччини, які рухалися з двома дітьми.