Четвер, 29 жовтня, у зоні проведення АТО пройшов без порушень Мінських домовленостей. Це дозволило військовим саперам продовжити здійснювати роботи з розмінування підконтрольних Україні територій. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Сапери продовжують вести роботи щодо розмінування на залізничних перегонах Оленівка - Південно-Донбаська та Ясинувата-Авдіївка. Спільні групи саперів працюють на Вуглегірській ТЕС в напрямках Михайлівки, Макіївської, а також Курахівської та Старобешівської ТЕС", - йдеться у повідомленні.

У штабі також повідомили, що Збройні сили України завершили відведення артилерійських систем калібром менше 100 мм на маріупольському напрямку.

Читайте також: Бойовики атакували бійців АТО з гранатометів під Авдіївкою

Нагадаємо, за інформацією спікера Адміністрації президента з питань АТО Олександра Мотузяника, протягом доби на сході України загинув один український військовослужбовець, підірвавшись на розтяжці, ще троє бійців отримали поранення в результаті обстрілів.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще