Міліція розповіла подробиці трагедії, яка сьогодні розігралася в селі Лящівка Чорнобаївського району на Черкащині. Там місцевий житель підірвав себе та ще двох людей гранатою. Справа перебуває на особистому контролі губернатора області Юрія Ткаченка.

Місцеві жителі кажуть, смертника 55-річного Володимира Р., який наважився на відчайдушний вчинок, торік жорстоко побили працівники сільськогосподарського товариства "Лящівка". Внаслідок чого чоловік став інвалідом. Тому він вирішив помститися своїм кривдникам. Гранатою він підірвав себе, голову товариства Федора Скрипника та його дружину. Сам загинув на місці, а життя постраждалих рятують у лікарні.

Читайте також: На лінії розмежування чоловік підірвався на вибухівці

Місцеві правоохоронці кажуть, що загиблий мав чотири судимості за грабежі та незаконні оборудки з наркотиками.

"Він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Влаштував сварку з потерпілими біля їхнього подвір'я. Потім кинув в їх бік дві гранати (РГД та Ф-1), одна з яких вибухнула. Потерпілі - 64-річний директор місцевого сільхозгосподарського товариства та його 61-річна дружина", - уточнюють.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Кримінальне провадження відкрили по статті "замах на вбивство". Мотив вчинення кримінального правопорушення з'ясовується. Відомо, що нападник не мав майнових та пайових зв'язків з родиною потерпілих.