У п'ятницю, 30 жовтня, на Дніпропетровщині в приватному житловому будинку знайшли тіла трьох загиблих. Серед них - двоє дітей, які, ймовірно, отруїлися продуктами горіння. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"О 16 год. 19 хв. 30 жовтня до ДСНС надійшла інформація про те, що в м. Кривий Ріг по вул. Паризької Комуни, 6, у приватному житловому будинку виявлено тіла 3 загиблих осіб (з них 2 дитини), які, ймовірно, отруїлися продуктами горіння внаслідок тління дивану", - йдеться у повідомленні.

За фактом події правоохоронці проводять розслідування.

Читайте також: Львівський автобус з дітьми потрапив в аварію: дев'ятеро у лікарні (фото)

Нагадаємо, у Боярці під час гасіння пожежі в квартирі, рятувальники знайшли тіла п'ятьох людей, які померли від отруєння чадним газом. Правоохоронці встановили, що у вогні загинули 34-річна господарка квартири, її 17-річний та 3-річний сини, 3-річна дочка та мешканець міста Фастів.

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Радник заступника голови КМДА запропонував відключити киянам світло: хоче зібрати підписи Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне
Показати ще