Мешканець Ужгородського району Закарпаття звернувся до правоохоронців через інтернет-аферу. Він хотів заказати трактор, а натомість не отримав нічого, повідомляє УНН.

Стражі порядку повідомили, що чоловік знайшов, нібито, перевірений інтернет-магазин з продажу тракторів. Він домовився з продавцями про покупку та переказав на банківську картку попередню плату у розмірі 26 тисяч гривень.

Після сплати 44-річний чоловік не побачив ані трактору, ані своїх грошей. Цікаво, що працівники магазину погоджувались вести справу лише після попередньої сплати.

Згодом схожа ситуація трапилась і з 40-річною жінкою з тієї ж місцевості. Але їй пощастило більше - вона переказала шахраям лише 3600 гривень.

Читайте також: СБУ почала обшук у дніпропетровських волонтерів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, випадки інтернет-афер є дуже розповсюдженими в Україні. Найчастіше людей намагаються ошукати підставні покупці, які, нібито, хочуть переказати гроші на картку, а насправді лише витягують інформацію про особисті данні для крадіжки коштів.