У Костянтинівці Донецької області правоохоронці затримали інформаторку терористів "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

Вдалося встановити, що 35-річна місцева жителька збирала відомості про переміщення військової техніки та дислокацію підрозділів сил АТО.

Інформацію зловмисниця передавала ватажкові угруповання терористів так званої групи "Центр" на прізвисько "Панкрат".

Нагадаємо, днями у Костянтинівці також затримали організатора інформаторської мережі терористичного угруповання "ДНР", який назвав себе "Панкратом".

Читайте також: Інформаторка заводила з терористами інтимні стосунки і "зливала" позиції ЗСУ (відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він був завербований у минулому році представником фейкової спецслужби терористів. Після звільнення Костянтинівки від російсько-терористичних бандформувань за завданням куратора організував у місті групу "народного спротиву".

Основним завданням групи був збір і передача інформації про підрозділи сил антитерористичної операції, поширення серед місцевого населення антиукраїнської ідеології та виявлення патріотично налаштованих громадян.