На українсько-російському кордоні у Харківській області прикордонники затримали 2800 кг натуральної обгортки для виготовлення ковбас та партію чищених волоських горіхів. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Товар виявили в автомобілі "Газель", яким керував громадянин України.

Мешканець Харківської області їхав в напрямку кордону з РФ. Під час огляду транспортного засобу на одному з контрольних постів в кузові виявили 12 пластикових бочок. Вони були заповнені натуральною обгорткою для виготовлення ковбас. Крім того, в автівці знаходилися три картонні коробки з ядрами волоських горіхів. Жодних документів на товар водій не мав.

Читайте також: Українець намагався вивезти до Росії контрабандні весільні сукні

Пізніше до місця затримання автомобіля прибув "господар" товару та надав товаросупроводжуючі документи та фітосанітарний сертифікат. Проте правоохоронці запідозрили, що документи можуть бути сфальсифіковані.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Наразі товар вартістю близько 900 тисяч гривень передали до міліції. За використання підроблених документів та реалізацію недоброякісної продукції чоловікам загрожує покарання.