Учасники та організатори Криворізького фестивалю "Древофест-2015" прийняли рішення вшанувати пам'ять Кузьми Скрябіна, висадивши невелику кількість дерев.

Про це повідомляє "Кривбас On-Line".

Відомий український співак 1 лютого 2015 дав свій останній концерт в Кривому Розі, присвятивши свій виступ 25-річчю гурту "Скрябін".

"Так як виступ проходив у Палаці молоді та студентів, то висаджувати дерева будемо, швидше за все, поряд з цим центром культури, - розповів Микола Крамаренко - криворізький журналіст і громадський діяч.

В. о. ректора Криворізького національного університету професор Микола Ступник відразу підтримав цю ідею і тепер визначається з місцем посадки дерев:

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ми з керівництвом державного підприємства "Криворізьке лісове господарство" подзвонили родичам Андрія і дізналися, які дерева він любив найбільше. У висадці дерев, можливо, візьмуть участь і його найближчі друзі - артисти української естради з Києва" - поділився професор.

Читайте також: Порошенко дав Кузьмі орден замість "Народного артиста"

Нагадаємо, Кузьма Скрябін трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015.