Сьогодні вранці в 10:50 чергова частина Київського райвідділу міліції Харкова отримала інформацію про вибух твердопаливного котла.

Як повідомляє прес-служба обласного управління, інцидент стався у гаражі. Внаслідок вибуху загинув 30-річний чоловік, 46-річний - отримав травми.

"За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Зараз проводиться огляд місця події, опитуються свідки", - сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією, вибух стався через необережне поводження при роботі із котлом.

Читайте також: Зросла кількість загиблих унаслідок вибуху в Бухаресті

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, в результаті вибуху і пожежі в нічному клубі в Бухаресті 30 жовтня загинуло 29 людей. Вибух стався через невдале використання піротехніки під час шоу.

За словами заступник глави МВС Румунії Раїда Арафата, стан ще 25 людей оцінюють як вкрай важкий. Серед постраждалих є громадяни Іспанії, Італії та Німеччини.

Власникам клубу загрожує довічне ув'язнення – вони не мали дозволу на проведення піротехнічного шоу, а приміщення не відповідало вимогам пожежної безпеки.