На залізничній станції "Корчаківка" виявили тіло мертвої пасажирки електропотяга. Про це повідомляє УМВС Сумської області.

Як припускають правоохоронці, які прибули на місце події, 47-річна жителька селища Краснопілля проїхала свою зупинку і вирішила вистрибнути з вагону потяга, що набирав швидкість.

Маючи в руках дві сумки, жінка, скоріш за все, не змогла втримати рівновагу, в результаті чого впала і сильно вдарилася головою. Від отриманих травм вона загинула.

Читайте також: Дончанка від депресії кинулася під поїзд

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "вбивство". Наразі триває досудове розслідування, вже призначено ряд експертиз.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, днями у Харкові міський електропотяг насмерть збив чоловіка. Також нещодавно під пасажирський поїзд потрапила жителька Маріуполя.