В Ахтирці Сумської області двоє невідомих увірвалися до квартири бізнесмена і застрелили 53-річного хазяїна, нанесли телесні ушкодженя його дружині. Повідомляє Панорама.

Злочинці забрали сервер з камери відеоспостереження, невелику суму грошей та зникли. Швидка ушпиталила постраждалих, але чоловік невздовзі помер у лікарні.

46-річна господиня сама впустила вбивців до будинку. Вони представились співробітниками міліції. Нападники діяли швидко: електрошокером знерухомили жінку і вбігли до оселі. На шум вийшов господар, колишній борець. Удар ножем у руку і шість куль в черевну порожнину звалили чоловіка. Він встиг натиснути кнопку виклику.

Правоохоронці приїхали через дві хвилини. Чоловік був у шоковому стані і не відразу помітив, що з ним сталося.

У міліції повідомляють, що можливо повернулися злочинці, які напередодні вже грабували бізнесмена. Вони хотіли забрати запис з камери. Нападників шукають.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: У Харкові копи затримали чоловіка, який спав з автоматом

Нагадаємо, що в Баришівці на Київщині рецидивіст побив та зґвалтував медичну сестру на робочу місці. Ґвалтівникові загрожує ув'язнення на 10 років, хоча йому не звикати, він має шість судимостей.