Сьогодні зранку поліцейські Харкова затримали чоловіка, який спав у машині в обнімку з автоматом. Любителя зброї близько 8-ої ранку помітили перехожі у спальному районі Салтовка на околиці міста. Про це повідомляє харківське видання NewsRoom.

Журналістам свідки розповіли, що увагу звернули на мікроавтобус "Hyundai", з якого голосно лунала музика.

Читайте також: У Харкові ліквідували конвертцентр із 300-мільйонним обігом

"Він був із відкритим водійським вікном, включеним дальнім світлом, голосно грала музика. Я під'їхав поцікавитися, чи все нормально, але коли підійшов, побачив,що з вікна стирчить дуло автомата Калашникова і сплячого мужика, - написав в одній з харківський груп очевидець. - Подзвонив на 102, а також зупинив, проїжджаючий повз, патруль поліції. Хлопці акуратно підійшли до бусу і після того, як побачили автомат в руках водія, викликали підмогу, а також перекрили повністю вулицю".

У соцмережах повідомляють, що на місце виїхало 15 патрулів. Вони оточили територію та знешкодили екстремала. Зараз правоохоронці з'ясовують, що чоловік робив у автомобілі. Кажуть, що за попередньою інформацією, він був п'яний.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще