В Одеській області "накрили" підпільний цех з алкогольною та тютюновою продукцією без акцизів.

Правоохоронці виявили в одному з господарських приміщень у будинку жителя села Кучургани Роздільнянського району контрабанду на суму 159 тисяч гривень, повідомили в прес-службі ГУМВС України в Одеській області.

Так, в ході обшуку міліціонери знайшли та вилучили 10 каністр зі спиртом об'ємом 240 літрів, 47 півлітрових пляшок імпортного алкоголю, 30 літрів концентрату для виробництва коньяку, 400 марок акцизного збору, а також наклейки для алкогольних напоїв, пластмасові дозатори, кришки для пляшок, ключі для закрутки пляшок і більше 1 800 пачок сигарет без акцизних марок.

Крім цього, у зловмисника знайшли 1 990 Євро, 300 доларів США та 200 чеських крон.

Читайте також: Українець намагався вивезти до Росії контрабандні весільні сукні

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також були виявлені травматичний пістолет "ПМ" з 11 патронами до нього і газовий револьвер "Fobert Ekol".

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції" Кримінального кодексу.

У міліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом використання і зберігання зловмисником підроблених акцизних марок.