Співробітники податкової міліції в Сумській області разом зі співробітниками Сумської митниці провели спеціальну операцію під назвою "Рубіж-2015". В ході її проведення правоохоронці виявили в поїзді 76 прицілів російського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Правоохоронці під час огляду потягу сполученням "Москва-Одеса" виявили та вилучили приховані 76 одиниць прицілів та кронштейнів. Всі вони були російського виробництва. Зловмисники намагались приховати їх від митного контролю.

У фіскальній службі зазначають, що вилучені прилади були різних моделей та модифікацій. Планується залучити до справи фахівців із Міністерства оборони, щоб вони могли надати кваліфіковану оцінку.

Читайте також: Українець намагався вивезти до Росії контрабандні весільні сукні

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В даний час тривають заходи зі встановлення осіб, які були замовниками цієї військової продукції.

Нагадаємо, прикордонники із Харківського загону виявили в одному з потягів сполученням "Харків –Москва" пакет з невідомою речовиною рослинного походження. Найімовірніше це була марихуана. В одному з вагонів, у службовому купе провідника спрацював службовий собака Джек, який натренований на пошук наркотичних засобів.