У п'ятницю, 6 листопада, відновлює роботу державне підприємство "Воютицький спиртзавод", яке розташоване у селі Воютичі Самбірського району. На підприємстві відкриють нову виробничу лінію, яка виготовлятиме концентрат для омивачів.

На заводі створено 36 нових робочих місць, а середня зарплата працівників сягатиме 3500 грн, інформує прес-служба ОДА з посиланням на голову Самбірської РДА Олега Домчака.

"Завод не працював понад 8 місяців. Проте, завдяки відкриттю нової лінії, тут здійснюватиметься виробництво у дві зміни", – розповів Олег Домчак.

Читайте також: Митниця дасть на ремонт доріг Львівщини 90 млн гривень

Як інформують у Самбірській ОДА, Воютицький спиртзавод має контракт із лабораторією контактної корекції зору "ОКО-ПЛЮС" на постачання своєї продукції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Воютицький спиртовий завод заснований 1912 року. Загальна кількість працівників – 165 осіб. Раніше завод виготовляв етиловий ректифікований спирт.