Львівщина додаткового отримає 90 млн гривень за перевиконання митних платежів за жовтень на Львівській митниці (180 млн гривень). Ці кошти скерують на ремонт доріг державного значення в області.

Про це сьогодні, 2 листопада, розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка. За ці кошти, запевнив він, вдасться повністю завершити ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське, передає прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, що Львівщина вже отримала майже 60 млн гривень від перевиконання загального обсягу митних платежів за вересень. Гроші скерували на ремонт автомобільних доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

Читайте також: Українські дороги до зими готові лише на третину – "Укравтодор"

Раніше планувалось, що за рахунок митних коштів відремонтують три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (М-06) та Сколе-Славське (Т-14-24).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами заступника голови ОДА Ірини Гримак, на сьогодні активно тривають ремонтні роботи на дорозі Київ-Чоп. Там уже відремонтовано чотири кілометри траси, де покладено вирівнювальний шар асфальтобетону.