Сьогодні в Миколаєві затримали жінку, яка представляючись помічником начальника обласної міліції, обіцяла за певну матеріальну винагороду вирішувати проблемні питання, пов'язані з діяльністю ОВС. Про це сьогодні повідомив сайт Миколаївської міліції.

А от місцеві журналісти дізналися, що йдеться про радницю начальника обласної міліції полковника Віталія Гончарова Маргариту Лук'янову.

"Вона вимагала $1 тис. від офіцера за успішне проходження переатестації в керівництво одного з райвідділів Національної поліції в місті", - повідомляє сайт "Преступности.Нет".

Читайте також: Начальник штабу Нацгвардії погорів на хабарі

Затримали жінку біля будинку, коли вона отримувала "аванс" у розмірі $300.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Лук'янову арештували, а кримінальне провадження відкрили по статті "одержання неправомірної винагороди". "Помічниці начальника" загрожує до 10 років із конфіскацією.