На вулиці Плієва у Біляївці, що на Одещині кілька десятків місцевих жителів перекрили дорогу. Вони вимагали обмежити проїзд фур з піском, які їздять через райцентр з довколишніх кар'єрів.

Про це повідомляє УНН.

За словами очевидців, машини йдуть з перевантаженням: замість 20 дозволених тонн, везуть в рази більше. В результаті чого, руйнується дорога і будинки, розташовані вздовж дороги.

"Вантажівка коли їде, в будинку не можна перебувати, трясеться все - люстри трясуться", - скаржаться жителі Біляївки.

Протестуючі пропонують рішення проблеми - облаштування ваговий комплекс, який би контролював масу вантажівок, але в ДАІ поки не займаються узгодженням розташування майданчика.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кажуть, це можливо, після 7 листопада, коли набере чинності новий закон про національну поліцію.

Читайте також: Куликове поле після вчорашніх провокацій в Одесі (фото)

На 11 листопада вже призначили зустріч з місцевими жителями, де разом з представниками ДАІ, Укртрансінспекції та Облавтодору обговорять питання розміщення вагового комплексу в Біляївці.