Територіальній громаді Мукачевого повернуто земельну ділянку вартістю 11,8 мільйона гривень. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що Мукачівська міська рада передала у постійне користування приватному підприємству п'ять гектарів землі, однак після ліквідації підприємства право постійного користування припинено не було.

Тому для захисту інтересів громади прокуратура Мукачевого звернулася до господарського суду Закарпатської області з позовом про визнання недійсним державного акту на право постійного користування та повернення даної земельної ділянки місту.

Позовні вимоги прокурора судом задоволено повністю.

Читайте також: У власника "Ельдорадо" заарештували 95 га сумнівної землі

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний час рішення суду виконано - відомості про повернення земельної ділянки в комунальну власність внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, Одеський апеляційний адміністративний суд скасував рішення Миколаївської міської ради про надання дозволу на оренду земельної ділянки площею 79 га вартістю 219 млн гривень фірмі "Морський спеціалізований порт" Ніка-Тера", підконтрольної олігархові Дмитру Фірташу.