3 листопада близько 10.30 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу на складі гумового взуття, розташованому у Хмельницькому по вулиці Чорновола.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

До ліквідації пожежі задіяли 50 вогнеборців на 10 одиницях пожежної та спеціальної техніки, а також автомобіль газодимозахисної служби. Завдяки діям рятувальників вдалося не допустити перекидання вогню на розташовані поруч складські приміщення, де зберігаються легкозаймисті матеріали. Також було врятовано від вогню розташовану поруч суконну фабрику.

Як з'ясувалося, працівники підприємства близько півгодини самотужки намагалися ліквідувати пожежу. І тільки коли вогонь вийшов з-під контролю, викликали пожежно-рятувальну службу.

Пожежею пошкоджено стелю, стіни та продукцію даного товариства — резинове взуття. Нещасних випадків на пожежі не було.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Під Одесою згорів електровоз поїзда Ужгород-Одеса

Працівники Хмельницького міськвідділу міліції, які виїжджали на місце події, з'ясовують причини, які призвели до виникнення масштабної пожежі.